Babagan Kita

Babagan Kita

1952

Karet Qingdao Enam Selang

Karet Qingdao Enam Karet Selang Co, Ltd. biyen dikenal minangka Pabrik Selang Tekanan Tinggi Qingdao Pabrik Selang Tekanan Tinggi Kementerian Industri Kimia. Perusahaan kasebut didegake tanggal 29 Agustus 1952 lan direstrukturisasi tanggal 15 Desember 2003.

Perusahaan iki menehi wigati banget kanggo inovasi ilmiah lan teknologi, lan wis setya karo pangembangan lan riset produk sing dhuwur, tepat lan canggih sajrone pirang-pirang taun. Iki minangka produsen lan basis industri selang utama ing China lan wis dirating merek mamus suwene wis pirang-pirang taun.

Ngandelake sumber daya teknis sing kuwat lan peralatan ilmiah ilmiah lan paneliten lan instrumen uji coba, perusahaan kasebut kanthi sukses ngembangake macem-macem produk kayata selang pengeboran, selang niup oksigen, lan selang tali baja sing tekanan tinggi. Iki digunakake kanthi akeh ing transmisi hidrolik tambang bawah tanah, pengeboran minyak, mesin industri lan pertambangan, panganan, kereta api, dermaga, kapal lan industri liyane.

·Range Produk Wide
  · Selang Hidrolik Kepang Baja
  · Selang Hidrolik Kawat Baja
  · Selang Karet sing Ditetepake Serat
  · Selang Oli tahan Panas
  · Ngumbah Selang
  · Selang Karet Udara Dikompres
  · Selang Kawat Baja Tahan Suhu Tinggi
  · Selang Pilot Kompak
  · Selang Pengeboran Tekanan Dhuwur
  · Konektor Selubung Karet Jalinan Kawat Baja
  · Majelis Selang Hidrolik

·Riset lan pangembangan produk sing disesuaikan lan terus-terusan
·Investasi lan inovasi teknologi terus-terusan
·Keahlian lan layanan OEM sing disesuaikan
·Produksi ketat lan kontrol kualitas tes ngluwihi standar ISO9001.
·Kapasitas produksi cekap kanthi dhukungan logistik pas wektune.
·Pelanggan fokus lan setya karo kemitraan jangka panjang.
·Tuwuh lan tambah terus menyang kisaran produk kanggo nyukupi kebutuhan pasar.