Produk

Selang Hidrolik Kepang EN857 2SC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Struktur: Selang kasusun saka lapisan karet njero, loro penguat kawat jalinan lan lapisan karet njaba
Aplikasi: Kanggo ngeterake alkohol, minyak hidrolik, minyak bahan bakar, minyak pelumas, emulsifier, hidrokarbon lan minyak hidrolik liyane.
Suhu Makarya: -40 ℃ ~ + 100 ℃

Parameter Produk

Diameter Nominal  ID (mm) WD mm  OD  WP
(maks)
(Mpa)
BP  BP  Min BP  Bobote
(mm) (mm) (Kgs / m) 
(Mpa) (Mpa) (mm)  
mm inci  min maks min maks Min  min min min  
6.0  1/4  6.1  6.9  10.6  11.7  14.2  40.0  45.0  160 75 0,27 
8.0  5/16 7.7  8,5  12.1  13.3  16.0  35.0  43.0  140 85 0,33 
10.0  3/8  9.3  10.1  14.4  15.6  18.3  33.0  132.0  132 90 0,40 
13.0  1/2  12.3  13.5  17.5  19.1  21.5  27.5  110.0  110 130 0,50 
16.0  5/8  15.5  16.7  20.5  22.3  24.7  25.0  100.0  100 170 0,60 
19.0  3/4  18.6  19.8  24.6  26.4  28.6  21.5  85.0  86 200 0,80 
25.0  1 25.0  26.4  32.5  34.3  36.6  16.5  65.0  66 250 1.14 

Papan Asal: Qingdao, China
Nomer Model: Selot Pilot Kompak serius
Werna lumahing: BLACK, BLUE, RED, KUNING
Sertifikasi: ISO9001: 2015; TS16949; ISO14001: 2015; OHSAS18001: 2017

Jeneng merek: Brand OEM & Leadflex
Tipe Bisnis: Produsen
Tutup: Gamelan & Wapped

EN857 Standar

Lingkup

Standar Eropa iki nemtokake persyaratan kanggo rong selang kawat pengikat selang padat lan majelis selang bentuk bolong nominal 6 nganti 25.
Cocog kanggo digunakake karo:
- cairan hidrolik sesuai karo ISO 6743-4 kajaba HFD R, HFD S lan HFD T ing suhu wiwit -40 ℃ nganti + 100 ℃ ;
- cairan adhedhasar banyu ing suhu wiwit -40 ℃ nganti +70 ℃;
Dosis standar ora kalebu syarat kanggo perlengkapan pungkasan. Iki diwatesi mung kanggo kinerja selang lan majelis selang.

Cathetan 1: Selang ora cocog digunakake kanggo nggunakake minyak jarak utawa uga cairan adhedhasar ester.
Cathetan 2: Majelis selang lan selang ora kudu dioperasikake ing njaba watesan standar iki.
Cathetan 3: Syarat kanggo selang hidrolik kanggo penambangan lemah wis distandardisasi ing standar sing beda.

Jinis-jinis selang

Rong jinis selang ditemtokake:
-Tipe 1SC- selang kanthi jalinan tunggal penguat kawat;
-Tipe 2SC- selang kanthi loro pengikat kawat.

Materi lan konstruksi

Selang
Hoses kalebu lapisan karet sintetis tahan minyak lan banyu, siji utawa loro lapisan kawat baja tarik dhuwur lan tutup karet sintetis tahan minyak lan tahan cuaca.

Majelis selang
Majelis selang mung bakal diproduksi nganggo peralatan selang sing fungsine wis diverifikasi ing kabeh tes miturut standar iki.

Syarat

Syarat tes dorongan
A. Tes impulse sesuai karo ISO 6803. Suhu tes 100 ℃.
B. Kanggo selang tipe 1SC, nalika dites kanthi tekanan impuls padha karo 125% tekanan kerja maksimal, selang tahan minimal 150.000 siklus impuls.
C. Kanggo jinis 2SC, nalika dites kanthi tekanan impuls padha karo 133% tekanan kerja maksimal, selang tahan minimal 200,000 siklus impuls.

Ora ana bocor utawa kerusakan liyane sadurunge entuk jumlah siklus sing ditemtokake.
Tes iki bakal dianggep minangka tes sing ngrusak lan bagian tes bakal dibuwang.

Syarat liyane
Syarat hidrostatik
Radius tikungan minimal
Kebocoran majelis selang
Keluwesan adhem
Adhesi ing antarane komponen
Resistensi vakum
Resistensi abrasi
Resistensi cairan / tahan minyak / tahan banyu adhedhasar banyu / tahan banyu / resistensi ozon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan