Produk

Selang Hidrolik Spriral SAE100R13

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Struktur: Selang kasusun saka lapisan karet njero, papat utawa enem tulangan kawat sprial lan lapisan karet njaba
Aplikasi: Kanggo ngeterake alkohol, minyak hidrolik, minyak bahan bakar, minyak pelumas, emulsifier, hidrokarbon lan minyak hidrolik liyane.
Suhu Makarya: -40 ℃ ~ + 120 ℃

1. Tugas abot, Impuls Tinggi, Kawat Baja Spiral Multiple, Daya Tutup Karet

Selang HIDRAULIK (SAE 100R13)
Bagean iki kalebu selang kanggo digunakake karo cairan hidrolik base petroleum ing kisaran suhu –40 nganti +121 ° C lan
kanthi cairan hidrolik basa banyu ing kisaran suhu sing disepakati karo pabrikan loro selang lan
cairanipun. Suhu operasi luwih saka +121 ° C kanthi cairan hidrolik base petroleum bisa nyuda nyuda selang.

2. Konstruksi Selang

Selang iki kalebu tabung karet karet sintetis tahan minyak, pirang-pirang spiral kawat baja berat sing dibungkus kanthi arah bolak-balik, lan tutup karet sintetis tahan minyak lan cuaca. Lapisan utawa jalinan bahan sing cocog bisa digunakake ing utawa ing njero tabung utama lan / utawa liwat tulangan kawat kanggo nancepake karet sintetis menyang kabel kasebut.

3. Tes Tes

Tes inspeksi sing kapacak ing ngisor iki bakal ditindakake ing rong conto sing nuduhake saben selang 150 nganti 3000 m selang akeh.
Selang kurang saka 150 m selang ora kudu diuji yen tes kasebut wis akeh dites lan memenuhi sarat
sajrone periode 12 wulan sadurunge.
a. Tes Priksa Dimensional
b. Tes Bukti
c. Owahi Tes Panjang
d. Tes Burst
Ujian Visual dibutuhake kanggo kabeh selang lan / utawa majelis selang.
Fasilitas produksi selang sing disertifikasi ISO 9000 utawa ISO / TS 16949 kanthi sistem manajemen mutu, sing
ngalami penilaian rutin dening pendaftar pihak katelu sing terakreditasi bisa nggunakake tes inspeksi sing didokumentasikan
tata cara minangka ganti tes pamriksa

Parameter Produk

Diameter Nominal ID (mm) WD mm OD OD WP
(maks) (Mpa)
Bukti BP Min BP Bobote
(mm) (mm) (mm) (Kg / m)
(Mpa) (Mpa) (mm)  
mm inci min maks min maks min maks min min min  
19.0   3/4 18.6 19.8 28.2 29.8 31.0 33.2 10.5 70.0 140.0 240.0 1,36
25.0 1 25.0 26.4 34.9 36.4 37.6 39.8 8.8 70.0 140.0 300.0 2.12
31.5 1 1/4 31.4 33.0 45.6 48.0 48.3 51.3 6.3 70.0 140.0 420.0 3.75
38.0 1 1/2 37.7 39.3 53.1 55.5 55.8 58.8 5.0 70.0 140.0 500.0 5.49
51.0 2 50.4 52.0 66.9 69.3 69.5 72.7 4.0 70.0 140.0 640.0 7.13

Papan Asal: Qingdao, China
Nomer Model: Selot Pilot Kompak serius
Werna lumahing: BLACK, BLUE, RED, KUNING
Sertifikasi: ISO9001: 2015; TS16949; ISO14001: 2015; OHSAS18001: 2017

Jeneng merek: Brand OEM & Leadflex
Tipe Bisnis: Produsen
Tutup: Gamelan & Wapped


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan