Produk

Selang Hidrolik Spriral SAE100R15

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Struktur: Selang kasusun saka lapisan karet njero, papat utawa enem tulangan kawat sprial lan lapisan karet njaba
Aplikasi: Kanggo ngeterake alkohol, minyak hidrolik, minyak bahan bakar, minyak pelumas, emulsifier, hidrokarbon lan minyak hidrolik liyane.
Suhu Makarya: -40 ℃ ~ + 120 ℃

1. TUGAS sing HEBAT, IMPULE sing dhuwur, Kawat ROH SPIRAL sing akeh dikuatake, KARET ditutupi

Selang HIDRAULIK (SAE 100R15)

Bagean iki kalebu selang kanggo digunakake karo cairan hidrolik base petroleum ing kisaran suhu –40 nganti +121 ° C.
Suhu operasi luwih saka +121 ° C kanthi cairan hidrolik base petroleum bisa nyuda nyuda umur
selang

2. Konstruksi Selang

Selang iki kalebu tabung karet karet sintetis tahan minyak, pirang-pirang spiral kawat baja berat sing dibungkus kanthi arah bolak-balik, lan tutup karet sintetis tahan minyak lan cuaca. Lapisan utawa jalinan bahan sing cocog bisa digunakake ing utawa ing njero tabung utama lan / utawa liwat tulangan kawat kanggo nancepake karet sintetis menyang kabel kasebut.

3. Tes Tes

Tes inspeksi sing kapacak ing ngisor iki bakal ditindakake ing rong conto sing nuduhake saben selang 150 nganti 3000 m selang akeh.
Selang kurang saka 150 m selang ora kudu diuji yen tes kasebut wis akeh dites lan memenuhi sarat
sajrone periode 12 wulan sadurunge.
a. Tes Priksa Dimensional
b. Tes Bukti
c. Owahi Tes Panjang
d. Tes Burst
Ujian Visual dibutuhake kanggo kabeh selang lan / utawa majelis selang.
Fasilitas produksi selang sing disertifikasi ISO 9000 utawa ISO / TS 16949 kanthi sistem manajemen mutu, sing
ngalami penilaian rutin dening pendaftar pihak katelu sing terakreditasi bisa nggunakake tes inspeksi sing didokumentasikan
tata cara minangka ganti tes pamriksa

Parameter Produk

Diameter Nominal  ID (mm) WD mm  OD  WP (maks) (Mpa) Bukti BP  Min BP  Bobote 
(mm) (mm) (Kg / m) 
(Mpa) (Mpa) (mm)  
mm inci  min maks min maks maks min min min  
10.0  3/8  9.3  10.1  20.3  23.3  42.0  84.0  168.0  150.0  0,76 
13.0  1/2  12.3  13.5  24.0  26.8  42.0  84.0  168.0  200.0  0,99 
16.0  5/8  15.5  16.7  27.0  30.2  42.0  84.0  168.0  230.0  1.23 
19.0  3/4  18.6  19.8  32.9  36.1  42.0  84.0  168.0  265.0  1,56 
25.0  1       25.0  26.4  38.9  42.9  42.0  84.0  168.0  330.0  1,98 
32.0  1 1/4  31.4  33.0  48.4  51.5  42.0  84.0  168.0  445.0  2,89 
38.0  1 1/2  37.7  39.3  56.3  59.6  42.0  84.0  168.0  530.0  4.25 
51.0  2 50.4  52.0  69.0  72.6  42.0  84.0  168.0  660.0  5.43 

Papan Asal: Qingdao, China
Nomer Model: Selot Pilot Kompak serius
Werna lumahing: BLACK, BLUE, RED, KUNING
Sertifikasi: ISO9001: 2015; TS16949; ISO14001: 2015; OHSAS18001: 2017

Jeneng merek: Brand OEM & Leadflex
Tipe Bisnis: Produsen
Tutup: Gamelan & Wapped

Napa Pilih Kita?

Departemen sing beda-beda bekerjasama kanggo nyedhiyakake layanan profesional kanggo pelanggan:

Departemen Internasi:
● Ngumpulake informasi industri kanggo pelanggan
● Nganyari informasi kanggo para pelanggan
● Analisis pasar

Departemen Pelayanan Pelanggan:
● Tututan Pesenan
● Tindak Balasan Umpan Balik Pelanggan

Pusat R&D:
● Kontrol Kualitas Produk lan riset miturut pelanggan lan umpan balik pasar

Departemen Logistik:
● Efisiensi Pengaturan Pengiriman

Pusat Tes
● Kontrol Kualitas

Manajemen:
● Nglumpukake Kebutuhan Pelanggan lan nggawe kabijakan kanggo ndhukung persaingan mitra ing target pasar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan